Värmekamerabesiktningar

Värmekamerabesiktningar
Värmekamerabesiktningar
Tillverkare:Egna produkter
Art.nr:Värme
Bonuspoäng:0
Tillgänglighet:I lager
0 recensioner
2.495kr

Var försvinner din värme d.v.s. dina pengar?
Skall du köpa hus?
Har du fuktskador i huset?
Skall du borra i ett golv med golvvärme?
Har du byggt nytt hus?

Hur skall du få reda på vad som är effektivast när det gäller energibesparing på just din fastighet? Gör en värmekamerabesiktning så får du svaret!

Termografering av fastigheter kan ge stora energibesparingar och trivsammare inomhusklimat. Byggfusk identifieras snabbt och lätt, termiska ofullkomligheter dokumenteras tydligt och kan därmed effektivt åtgärdas. Bristande isolation, otätheter, felaktigt utförande och konstruktionsfel som orsakar energiläckage, kallras, drag, fuktskador och obehaglig miljö etc. kan lätt hittas med modern teknik. Har du fuktskador i huset? Vi hittar även ev. fuktskador som är dolda för ögat...

Skall du borra i ett golv med golvvärme? Om du behöver borra i ett golv med golvvärme, el eller vatten, kan vi se var slingorna ligger.

Har du byggt nytt hus? Tag hjälp av oss för att få reda på "allt" om ditt hus vid besiktning av nybygge eller innan garantin på huset förfaller!

Termografering av fastigheter för detektering av avvikelser i klimatskärmen kräver kompetens, rätt utrustning och certifierad personal.

Anlita Proffsteknik så är du säker!

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Bra

Skriv koden nedan: